Vaihto ja palautus

Toimi näin

Tilauksen mukana on sinulle on toimitettu postin palautusosoitekortti, sekä palautus- ja vaihtolomake. Pakkaa täytetty palautus- ja vaihtolomake sekä tuote huolellisesti, jotta mikään ei vahingoitu matkalla. Käytä alkuperäispakkausta. Teippaa postin osoitekortti paketin kylkeen ja palautua postin lähimpään toimipisteeseen. Saat sähköpostiisi vastausviestin, kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet.

Lähetämme uuden tuotteen tilalle, jos ilmoitit palautus- ja vaihtolomakkeella vaihtavasi tuotteen.

Farkku.com maksuton asiakaspalautus on voimassa vain Suomessa 30 päivän ajan.

Farkku.com pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään farkku.com käsittely- ja postituskulut. Toimitusehdot asiakas on hyväksynyt tilauksen yhteydessä.

Muista hakea tilauksesi 14 päivän kuluessa!

Paketit, joita asiakas ei nouda 14 päivän kuluessa lähetetään takaisin Farkku.com:ille. 

HUOM! Postin pakettiautomaatteihin toimitetut paketit säilytetään vain 7 päivää, jonka jälkeen noutamattomat paketit lähetetään takaisin Farkku.com:ille.

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee hakea pakettisi postista ja palauttaa se käyttämällä paketissa olevaa palautuslomaketta. Tällöin et maksa palauttamisesta mitään, ja me hyvitämme ostosumman sinulle heti, kun varastomme on käsitellyt palautuksesi. 

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä Farkku.com on oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 10 euron arvosta.